Sztárok

Összekapott Majka és a terhes Dundika

Nem tud megegyezni Majka és állapotos kedvese, Dundika, hogy hol lakjanak majd születendő babájukkal.

Összekapott Majka és a terhes DundikaIgencsak felgyorsultak a dolgok Majka életében. Nem csupán ő lett a TV2 sikerműsora, a Nagy Duett műsorvezetője, de hamarosan édesapa is lesz, hiszen szerelme, Dundika kisbabát vár. Nem felhőtlen ugyanakkor a pár kapcsolata, hiszen Majka bevallotta: nézeteltérésük támadt abból, hogy hol is éljenek majd kisbabájukkal. 

– Egy másfél szobás lakásban élünk, a közeljövőben nagyobbra kell cserélnünk. Gyakorlatilag már a ruháim sem férnek el benne. Én nem szeretném elhagyni a tizenharmadik kerületet, Hajni meg igen. Fogalmam sincs, hogy mit csináljak. Egy nagyobb lakásban gondolkodunk, ami mindenkinek megfelel. A Belváros irányába nem költöznék, a környéket sem szívesen hagynám el. A Szent István park környéke vonz, valami régi, polgári lakás, amit lehet galériázni is. Ami még felmerült, az Zugló valamelyik csendes, kertvárosi része – mesélte Majka.

Talán csak kevesen gondolják, de a pszichológusok szerint a párok életében az egyik legnagyobb változás, ami olykor még komoly traumával is járhat bizony a költözés. 

Összekapott Majka és a terhes Dundika

Férjétől nem esett teherbe Dundika, Majkától azonnal

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top