Sztárok

Szexoldalon hirdetik VV Évát

Egy internetes szexoldalon gyűjtögetik VV Éva egykori erotikus fotóit.

Szexoldalon hirdetik VV ÉvátAz egyik internetes oldal a következő szöveggel hirdeti magát: náluk van VV Éva fotója, amelyen a Való Világ sztárja állítólag magának szerez örömet.
Utánajártunk az ominózus képnek, és kiderül, hogy bizony forró szexképről nincsen szó, de az való igaz, hogy a képen Éva anyaszült meztelen és félreérthető mozdulatot tesz a kezével.
A törtető lány családja mindenesetre teljesen kikészült, amiért egyes lapok és internetes site-ok tele voltak Éva állítólagos pornós múltjával. Most pedig azt sérelmezik: a szőke lányt alkoholistának állítják be a Való Világban. Édesanyja és testvére leszögezte, hogy Éva a villalét előtt sosem ivott ennyit, maximum, ha bulizni ment. Szerintük a bezártság hozta ki belőle, ha kijön, le fogja tenni a cigit és az italt is. Jerzy többet iszik, mint Éva – jelentette ki a törtető lány anyukája, aki szerint szándékosan akarják lejáratni a családjukat.

Szexoldalon hirdetik VV Évát

 

Éva nehéz helyzetbe hozta Bécit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top