Sztárok

Órákon át műtötték Korda Györgyöt

Győzött a hiúság Korda Györgynél: hajbeültetésen vett részt, de nehezen viselte a többórás beavatkozást.
Órákon át műtötték Korda Györgyöt

 Korda György kínos bakija – videó

Korda György hajbeültetése egy szegedi klinikán történt – számolt be róla a Bors. A táncdalénekes szeretne újra dús hajkoronával hódítani, ezért vállalta a beavatkozást, amely után nem érezte igazán jól magát. Korda igen sokat fogyott az utóbbi időben, de azt cáfolta, hogy bármilyen egészségügyi problémája lenne. Ám könnyen lehet, hogy a hirtelen jött súlyveszteség is oka annak, hogy szervezete nem jól viselte a műtéti beavatkozásnak minősülő hajbeültetést. 

„A torkomban dobogott a szívem, míg a hajhagymáit áthelyezték, ő pedig hősiesen állta hosszú órákon át. Most viszont nagyon szenved, mert ahogy gyógyulnak, úgy húzódnak össze a sebei, s iszonyatosan viszket is a fejbőre, amit óvatosan ápolgatok minden nap” – mondta  Balázs Klári.

Utánajártunk, hogy mi is a lényege a hajbeültetésnek, és kik azok a sztárok, akik már éltek ezzel az eljárással. Egy speciális módszerrel kinyerik a haj (vagy szőrszál) hagymáját és fokozott precizitással beültetik azt, helyreállítva a haj vonalát és hajsűrűséget. A hajátültetés helyi érzéstelenítéssel történik, így teljesen fájdalommentes. A kezdeti érzéstelenítőt egy légnyomású eszközzel juttatják be a bőr alá, így még a kellemetlen tűszúrást sem érzi az érzéstelenítéskor a páciens.

Hajbeültetésen vett részt korábban Bajor Imre, Szebeni István, Vásáry André, vagy a külföldi sztárok közül John Travolta és Antonio Banderas is. 

Órákon át műtötték Korda Györgyöt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top