Sztárok

Sebestyén Balázs beszólt a plasztikázott VV Zsófinak

Nem tett lakatot a szájára tegnap este a VV-összefoglaló alatt Sebestyén Balázs. A műsorvezetőnek nem tetszett, hogy a visszaköltözött, már korábban kiesett Zsófika egész nap csak fekszik a villában.

Sebestyén Balázs beszólt a plasztikázott VV Zsófinak

Sebestyén Balázs beszólt a plasztikázott VV Zsófinak

Megingott Oli és Alekosz barátsága? – eddig nem látott videó

„Nem tudom, hogy önök figyelték-e Zsófikát, aki visszament a villába. Azóta hol itt fekszik, hol ott fekszik. A mellműtét meg a rágógumidal valószínűleg maximálisan kicsinálta, és nyilván pihenni ment. Hát tényleg. Az elmúlt hetekben annyi minden történt vele, szüksége volt rá. Plasztikaműtét, rágógumidal… Mindenhol csak fekszik, mi meg reméljük, hogy fel is kel!” – mondta el kendőzetlen véleményét Sebestyén Balázs, akivel számos internetes fórumon egyet is értettek a nézők.
Nem ez az első eset, hogy Balázs kritizálja a naivát. Korábban, amikor még a lány bent lakott, Balázs azt sérelmezte, hogy Zsófika olyan, mintha játékban sem lenne.
Balázs előszeretettel csipkelődik a nőkkel. A minap a Morning Show című reggeli rádiós adásában kövérnek hívta a Jóban Rosszban szereplőjét.

A(z) “Szerinted őszinte Olivér és Alekosz barátsága?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen! Kint is barátok lesznek!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top