Sztárok

VV Béci, az első interjú! “Nem loptam, nincs priuszom, nem vagyok gengszter!”

Vasárnap este Jerzy és Béci párbajából a szépfiú került ki győztesen, pedig a testvérpár férfi tagját az egyik legnagyobb esélyesnek tartották. Csakúgy, mint a kishúgát, VV Bécit is keserédes híresztelések lengték körül. Bent a villában a jófiú, kint pedig az alvilági fenegyerek képe lebegett róla. Melyik az igazi énje? Hogy érzi magát, hogy mégsem ő nyerte a játékot? Ezekről faggattuk a Való Világ kiesőjét a játék történetének legmegdöbbentőbb párbaja után.
Fotó: Besenyei Gergely
VV Béci és barátnője, Adrienn
Fotó: Sanoma Archív/Besenyei Gergely

Milyen érzés újra „szabadlábon”?
Én nem tudtam, hogy ennyire szeretnek, nagyon jó érzés volt találkozni a rajongókkal. Egyáltalán nem gondoltam, hogy ezt váltom majd ki belőlük. A közvetlen barátaim is megleptek, jó érzés volt.

Nem titkoltad, hogy zenei pályára vágysz hosszú évek óta. Most megvan hozzá a hírnév, már csak a pénz kell. Mi a következő lépés?
Saját albumot szeretnék csinálni. A Düki (a Bad Boys tánccsapat egyik tagja) nagyon jól kever zenét, ő sokat fog nekem segíteni. De felőlem már holnap mehetünk fellépni, csak menjünk már!

A nők valószínűleg a szerelmedhez, Adrihoz fűződő hűséged miatt szerettek. Milyen újra együtt?
Az érzelmeim ugyanolyanok, mint voltak. De nem tudom megfogalmazni, amit érzek iránta, olyan mélyről jövő érzelmek ezek, amikre nincs szó. Szerintem egyedülálló a mi szerelmünk. A villában ugyanannyi erőt adott Adri létezése, mint amennyit elvett a hiánya. Majdnem megbolondultam, amikor bejöhetett egy éjszakára, és aztán otthagyott. Az nagy törés volt. Most egy éve vagyunk együtt, amiből öt hónapot itt bent töltöttem. Igazából 14 éves korunk óta ismerjük egymást, mindent tudunk a másikról, csak most jött el annak az ideje, hogy együtt legyünk.

Akkor most ásó, kapa, nagyharang?
Én szeretném, ha komolyabbra fordulna minden, de előtte szeretném, ha elülne ez a por körülöttem, látni akarom az utamat. Remélem, hogy nem szállok el, és Adri is ugyanolyan marad. Nem tudom, mikkel kell még szembesülnöm. De szerintem semmi akadálya nincs annak, hogy megvalósítsunk mindent, amit elterveztünk.

Azért a rózsaszín felhők mögül csúnya fegyverek is kikandikálnak….
Engem nem érdekel, mi jelent meg rólam, nem hat meg. Írjanak, amit akarnak. Én ismerem magam, és tudom, mi az igazság.

Pisztollyal pózolás, törvényen kívüli tetkó, autólopás gyerekkorodban… Ilyenek terjengtek rólad. Tényleg gengszter vagy?
Ahogy Alekosz mondaná, az egy retardált légpisztoly volt. Komolyan mondom, a húgom csinálta rólam ezt a képet, mert azon hülyéskedtünk, hogy milyen lenne lemezborítónak, mert már akkor is a zenével akartam foglalkozni. Egy haverom meg feltette a Facebookra, mert tetszett neki, és úgy került fel a Subbára meg a többi oldalra. De ez még a VV előtt történt. A tetoválásom 2Pac Shakur legendás rapper egyik zenekara volt. Az Outlaw (jelentése: törvényen kívüli – a szerk.) nevű csapat azért dolgozott, hogy a nyomorból elérje a hírnevet, rengeteget küzdöttek. Ezért tetováltattam magamra a nevüket, és nem azért, mert mániákus törvényszegő vagyok. Autót soha nem loptam, nincs priuszom, nem vagyok gengszter!

A párbaj estéjén Jerzyvel
A párbaj estéjén Jerzyvel
Fotó: Sanoma Archív/RTLKlub Sajtóklub

Ha már tiszta vizet öntünk a pohárba, tisztázzuk a párbaj körüli mizériát is. Ezt nagyon benézted, ugye?
Dehogyis! Én már bent is többször megmondtam a Jerzynek, hogy ez az ő érdeke is, hiszen a szavazatok megoszlottak volna, ha hárman leszünk a döntőben. Alekosz szépen kapja a szavazatokat, és Jerzy meg köztem megoszlott volna, és nem mi nyertünk volna. Így jártam.

Volt valaki a villában, akiben hatalmasat csalódtál? Akár pozitívan, akár negatívan.
Mindenkit benéztem. (Nevet.) Alekosszal az elején még jóban voltunk. A klikkesedés is miatta meg Olivér miatt volt. Anikónál sem stimmelt minden. De ott nincs igazi csalódás bent. Csak felfogod, hogy ő ilyen, és odébb mész. Éva minden szempontból elviselhetetlen, pedig neki is van egy normális énje, csak nem tudja előszedni. Nem értem, hogy miért imádják az emberek itt kint, hiszen leköpött bent egy embert. És utána megmagyarázta, hogy az nem köpés volt.

A nézők legnagyobb része valószínűleg pont olyan fejet vágott, mint Anikó, amikor megtudta, hogy Jerzy győzött. Neked mennyire volt ez csalódás?
Szerintem nem Éva és nem Alekosz tábora volt a felelős Jerzy győzelméért, sőt nem is az, hogy az emberek megsajnálták volna szegénykét. Elmondom a saját verziómat. Már bent is gyűlöltem, hogy mindenki azt mondogatta, hogy Alekosz és én vagyunk a potenciális győztesek. Mindenki erről beszélt. Szerintem ez vált a vesztemre, hogy a nevető harmadik elment mellettünk, mert biztosak voltak benne a nézők is, hogy én majd döntős leszek, aztán elfelejtettek szavazni. Nem mondom, hogy gáz, hogy ő ment vissza, de akkor már nyerje is meg.

Hát gondolkodni aztán volt időd a villában… Akkor arra is tudod a választ, hogy ki fog most nyerni? Sokak szerint te voltál a befutó. Most mire tippelsz?
Tuti, hogy Anikó vagy Jerzy viszi a pálmát. Így kell lennie.

A Gyagyás Tódi megnevezés sokak szerint egészen találónak tűnt Jerzyről. Ő miért tetszett Giginek? Mi lesz velük?
Hát Gigi már tisztában van Jerzy múltjával, én ma tudtam meg, hatalmasat néztem. Na ez azért durva. Szóval ilyenek miatt is mondtam, hogy kint kell rendesen találkozniuk, és akkor majd kiderül, hogy van-e jövőjük. Meg kedves a Jerzy. Gondoskodó. Amikor Gigi beteg volt, ápolgatta, sütött-főzött neki. Szerintem ez foghatta meg a húgomat. Szerintem nem gáz, én nem szólok bele a húgom döntésébe. Ha hibázik, majd megoldja. A lányok azt mondták rá bent, hogy olyan „tüte” volt. Mi meg csak mosolyogtunk néha a furcsa beszólásain. De rengeteget fejlődött.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top