Sztárok

Asszonyverő sztárok

Nicolas Cage nem emlékszik rá, hogy kezet emelt a feleségére, olyan részeg volt. Sajnos az asszonyverő sztárok krónikája újabb, kiábrándító esettel bővült.

Asszonyverő sztárok brutalitása

Asszonyverő sztárok brutalitása

A Damu-botrány

Nicolas Cage a nyílt utcán lökdöste, rángatta és egyes hírek szerint meg is pofozta feleségét, Alice Kimet. Az asszony tehetetlenül próbált védekezni. A színészt letartóztatták, ám a rendőrségen azt vallotta, annyira részeg volt, hogy nem emlékszik arra, hogy mi történt.

„Bocsánatot kérek a feleségemtől, de nem emlékszem semmire” – mondta el Cage. Nem ő az egyedül sztár, aki bántalmazza a kedvesét.

Damu Roland bántalmazási ügye napjainkban is tart. A lány vádja szerint a színész megverte és megerőszakolta őt. Damu mindent tagad, de a napokban kiderült, hogy a hazugságvizsgálaton megbukott.

Charlie Sheen évekig verte második feleségét, Denise Richardsot,  míg végül az asszony képes volt kimondani, hogy vége. Rihannát pedig egy parti után verte kékre-zöldre akkori kedvese, Chris Brown, amiért a férfi felfüggesztett büntetést kapott. Pamela Andersont kisfiával a karjában ütötte meg volt férje, Tommy Lee, aki később bocsánatot kért a Baywatch sztárjától tettéért. 

A családon belüli erőszak még mai modern társadalmunkban is tabunak számít, mind az erőszak alkalmazója, mind annak elszenvedője igyekszik eltitkolni az erőszak létét. A külső környezet sem segíti a családon belüli erőszak feltárását, a társadalom nagy része úgy tekint a jelenségre, mint egy családi problémára, amely nem rá tartozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top