Sztárok

Leszajházták Kate Middletont

Nem dolgozhat a brit hercegi esküvőn a királyi testőrség egyik katonája, miután a Facebookon becsmérelte Vilmos herceg jövendőbelijét.

Leszajházták Kate Middletont

Leszajházták Kate Middletont
Így készül a Buckingham-palota személyzete az esküvőre

A 18 éves Cameron Reilly az eredeti tervek szerint a skót gárda tagjaként szolgálatban lett volna az április 29-i szertartás idején, ám a királyi testőrség vezetője eltiltotta ettől.

A fiatal katona ugyanis az internetes közösségi oldalon leszajházta (posh bitchnek nevezte)  Kate Middletont. A testőr azt kifogásolta, hogy Vilmos herceg és menyasszonya a múlt héten úgy haladtak el mellette a Towerban, hogy rá se néztek, pedig ő integetett nekik. „Hülye, nagyképű tehén, nem vagyok elég jó nekik! Flancos szajha” – írta Reilly a Facebookon, mielőtt elöljárói figyelmeztették volna. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen további következményei lesznek a katona megjegyzéseinek. A brit védelmi minisztérium vizsgálatot indított az ügyben.

A testőr egyik munkatársa a Daily Mailnek azt nyilatkozta, hogy Reilly valószínűleg az adott estén elfogyasztott alkohol hatása miatt nyilatkozott lebecsmérlően a hercegi párról. Szerinte már ő maga is régen megbánta, hogy így kifakadt, hiszen az év esküvőjén való részvétel nagy megtiszteltetésnek számít a testőrök körében. Ezek után pedig az is kérdés, hogy vajon a jelenlegi állása megmaradhat-e.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top