Sztárok

Gönczi Gábor újra hordja a jegygyűrűjét

Sokan találgatták, hogy vajon Gönczi Gábor miért nem hordja a jegygyűrűjét a Fókusz című műsorban. Kiderült, Gábor a hétköznapokon bizony nem válik meg a szép ékszertől és nem válnak Tatár Csillával.

Gönczi Gábor újra hordja a jegygyűrűjétJó ideje suttognak arról, hogy bajban van Gönczi Gábor és Tatár Csilla házassága. Ám a pár határozottan cáfolta mindig is, hogy szakítanának. Csilla a közelmúltban végül bevallotta: voltak gondjaik, de ennek ellenére nagyon szeretik egymást és eszük ágában sincsen elválni!
– Tény, hogy a tavalyi év volt a legnehezebb mindkettőnk számára. A Megamánia miatt éjszakába nyúlóan dolgoztam, de Gábornak is számos egyéb teendője akadt, ami miatt keveset lehettünk együtt. Négy hetet Kambodzsában forgatott, majd a nagykoncertjük miatt volt folyamatosan úton. Mindkettőnket megviselt ez az időszak, nem tagadom, de válságnak semmiképpen nem nevezném. Kialakult egy hullámvölgy, amiből kilábaltunk – mondta Csilla.
A párt sokan azért is kikezdték, mert Gábor a Fókuszban soha nem hordja a jegygyűrűjét. Ennek azonban praktikus okai vannak, s nem az a magyarázata, hogy válni készülnek. Egyszerűen nem megy a műsor stílusához és a Gábor által viselt ruhákhoz. Az RTL Klub sztárja a napokban a budapesti pálinkafesztiválon koccintott, és bizony viselte a szép ékszert.

Gönczi Gábor újra hordja a jegygyűrűjét

Gönczi: mintaférj lett belőlem!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top