nlc.hu
Sztárok

Patrick Dempsey: "Akkor nevelem jól a gyerekeimet, ha tudják, mi a szeretet"

Patrick Dempsey: “Akkor nevelem jól a gyerekeimet, ha tudják, mi a szeretet”

Exkluzív interjút adott nekünk Patrick Dempsey, a Grace Klinika Derek Shephard doktora.

Üdvözlöm, Patrick! Magyarországról hívom, egy női internetes oldaltól.

Ön Budapesten él?

Igen. Miért? Járt már itt?

Igen! Néhány éve önöknél forgattam egy filmet, gyönyörű a fővárosuk! (Itt szinte hibátlan magyarsággal mondta ki a Budapest szót – a szerk.) Büszkék lehetnek az építészetre, és emlékszem, rengeteg virág van ott.

Köszönjük! És remélem, egyszer visszatér hozzánk! Tényleg, mikor jön legközelebb Európába?

Nos, Moszkvába és Franciaországba hamarosan ellátogatok az új filmem premierje miatt. De Magyarországra nem tudom, mikor mehetek újra.

Nemrég láthattunk önről és a családjáról strandolós képeket. Épp a szabadságát tölti?

Igen, most szabin vagyok. Tudja, én a klasszikus pihenést szeretem. Strandolunk a srácokkal, sportolunk, otthon rendet rakok a garázsban, mert az bizony a férfi dolga. Élvezem, hogy a családommal lehetek. De nem sokáig pihenek, mert június végén mutatják be az új Transformers-filmet, amelyben én is szerepelek, és számos országba el kell majd utaznom.

Patrick Dempsey és családja

Patrick Dempsey és családja (fotó: Profimedia)

Háromgyermekes apa, aki sokat forgat, sokat utazik a munkája miatt. Hogyan tartja össze a családot?

Ez közös feladat a feleségemmel. Próbálok minden nap együtt lenni a családommal. Fontos, hogy a férfi is nevelje a gyerekeket és ne hárítson mindent a feleségére. Tudom, sokan mondják, de a gyerekkor hamar elmúlik, és nem akarom azon kapni magamat, hogy felnőttek a gyerekek és nem töltöttem velük elég időt. Akkor nevelem jól a gyerekeimet, ha tudják, mi a szeretet.  Egy gyermek igazi ajándék, felnevelni pedig igazi kihívás!

 
 

Beszéljünk a munkáról. Azt pletykálják, hogy a most futó hetedik évad után távozik a Grace Klinikából

(Nevet.) Nagyon hálás vagyok Derek Shepherd, vagy ahogy önök, nők hívják, McDreamy szerepéért, mert megváltoztatta az életemet, és egy új kihívás elé állított!

Gyakran azonosítják az idegen hölgyek az agysebész dokival?

Hát inkább azt mondanám, hogy felruháznak az ő tulajdonságaival. Pedig az csak egy karakter, akit eljátszom.

Patrick Dempsey

Ez már a második évadban készült. (fotó: Profimedia)

Mi lesz a következő munkája?

Épp most olvastam el egy forgatókönyvet, ami egy autóversenyző életéről szól. Hihetetlenül megfogott, remélem, elkészül a mozi, és velem.

Ön az AVON márka egyik arca. A cégnek két társadalmi szerepvállalása van, az egyik a mellrák elleni küzdelem…

Tudom, most ön is azt gondolja, hogy férfiként mit tudok én erről. De ne feledjük el, sok nő mellett ott áll a férje, párja a mellrák elleni küzdelem során. (Dempsey édesanyjánál, 1997-ben petefészekrákot diagnosztizáltak – a szerk.) Szóval van tanácsom. Menjenek időben orvoshoz, hölgyeim! Ne halogassák! Fogadják el és kérjék az orvosok, nővérek tanácsát, segítségét. A szakemberek nemcsak a kezelésben segíthetnek, hanem a legjobb biztosítás megtalálásában is. (Amerikában a betegbiztosítás más rendszerben működik, mint itthon – a szerk.) Az orvosi kezelések mellett, ha tehetik, járjanak masszázsra, étkezzenek egészségesen, és ami a legfontosabb, beszéljenek a családtagjaikkal. Ne forduljanak magukba! Tudniuk kell azoknak a nőknek, akik a mellrák ellen harcolnak, hogy nincsenek egyedül!

…a másik társadalmi szerepvállalása az AVON-nak , hogy segítsenek a nők elleni erőszak leküzdésében. Mint családos férfi, mit tanácsol azoknak a nőknek, akik nem mernek kilépni egy megromlott házasságból, és eltűrik a verést?

Első és legfontosabb: KÉRJENEK segítséget! Ne akarjanak mindent egyedül megoldani, fontos, hogy megvédje őket valaki.  Ha már valaki megüti, és a gyerekeit is bántja, akkor a szerelem nem érvényes. Tudom, hogy ez mennyire nehéz, és még nehezebb, ha már gyermek is van, de az erőszakos férjnek és a megvert nőnek is segítségre van szüksége!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top