Sztárok

Mit képzel magáról? Alekosz mindenkibe belerúgott!

Nem lehet nem észrevenni, hogy Alekosz mekkora változáson ment keresztül az utóbbi időben. S sokak szerint nem előnyére.

Alekosz fejébe szállt a siker?

Alekosz fejébe szállt a siker?

Szandika: Éva hazug ember!

Alekosz nem kegyelmez senkinek az utóbbi időben! A korábban szerethetően hóbortos, okoskodó egykori biztonsági őr alaposan bekeményített: nekitámadt Anikónak, barátjának, Évának, és Jerzyt sem kímélte legutóbb. A fiúval azon szólalkoztak össze, hogy Jerzy megkérdezte tőle, nem bánta-e meg, hogy pár korty bor miatt összeveszett Évával. Alekosz azt mondta: erre a kérdésre nem tud egyszerűen nemmel vagy igennel felelni. Jerzy később szerette volna tisztázni az okostojással a nézeteltérést, de ő flegmán elhajtotta.

Alekosz az utóbbi időben mintha változáson ment volna keresztül, vagy elkezdett játszani. Esetleg a fejébe szállt a siker, hogy érzi, mennyire népszerű? Nem tudni, mindenesetre nem biztos, hogy ez az új Alekosz is annyira szimpatikus a nézőknek!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top