Sztárok

Nagy trauma érte Détár Enikőt

Détár Enikő elvonult a világ szeme elől, hogy szerettei, barátai körében feldolgozza, hogy már nem az RTL Klub műsorvezetője. Vajon hogyan bírja lelkileg az újabb változást?

Hatalmas trauma érte Détár EnikőtDétár Enikőnek támogatásra van szüksége! Az RTL Klubtól nemrégiben távozott tévést ugyanis a szakember szerint nagy trauma érte, amit nem lesz könnyű feldolgoznia. Annál is inkább, hiszen Enikő korábban küzdött lelki gondokkal, egy időben emiatt klinikára is került.

„Egy állás elvesztése, megszűnése valóban kemény lelki erőpróba, amelyre sokan sokféleképpen reagálhatunk, mindegy, hogy ismert az ember, vagy sem. Vannak, akik szinte azonnal összeomlanak, magukat okolják, vannak, akik a külvilágot hibáztatják, de vannak, akik a romló munkahelyi légkörből való szabadulás miatt kezdetben eufóriát élnek meg. Ez utóbbi lelki önvédelem azonban ne tévesszen meg senkit. Az állás elvesztése – ha a kezdeti stádiumban másnak látszik is – komoly trauma, mivel a munka a napi ritmusunkat keretbe foglaló tevékenység, sőt bizonyos szempontból a személyiségünk része. Az egyén pszichés terhelhetőségét száz százaléknak véve az állásunk megszűnése a legközelebbi családtag elvesztésének pszichés traumájával egyenértékű, vagyis a terhelhetőségünk ötven százalékát emészti fel!” – mondta el szakértőnk. 

Hatalmas trauma érte Détár Enikőt

Détár Enikő elszökött távozása után 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top