Sztárok

Wolf Kati bejutott a döntőbe!

Wolf Kati bejutott az Eurovíziós Dalverseny szombati döntőjébe! A magyar énekesnő a Nők Lapjának nyilatkozott a verseny előtt.

Wolf Kati bejutott a döntőbe!Kati többek között arról is beszélt, hogy gyermekei mennyire kísérik majd figyelemmel a dalversenyt. „Janka hatéves lesz, ő már nagylány. Ő is utazik velem, az anyósommal és az édesapjával Düsseldorfba az első pár napra. Azt gondoltuk, hogy neki is izgalmas kaland lesz. Az is szempont volt, hogy az első napok programja lazább, így lesz időnk egymásra. Luca 16 hónapos, rá a szüleim fognak vigyázni. Most, az indulás előtti percekben is arra gondolok, milyen nehéz lesz ez a két hét nélküle.
A legtöbb idő, amit eddig távol voltam tőle, öt nap volt. Közben titokban az is az eszembe jut, hogy így legalább alhatok éjszaka. Mert Luca még bizony minden éjjel felkelt bennünket, de most azt tervezem, hogy verseny ide, verseny oda, én bizony kialszom magam! Azt tervezzük, hogy a férjem visszalátogat, és a szüleim is kijönnek majd a show-ra.”

Wolf Kati bejutott a döntőbe!A Wolf Katival készült teljes interjú az e heti Nők Lapjában olvasható!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top