Sztárok

Fenekével hódít Vilmos herceg sógornője

Nemzetközi sztár lett Pippa Middleton, Catherine hercegnő kishúga. Vilmos herceg sógornőjét tartják jelenleg a "legjobb partinak" Angliában.

Világsztár lett Pippa Middleton popsija

Világsztár lett Pippa Middleton popsija

Luxusnászútra mennek Vilmosék

Elég akár egyetlen pillanat, hogy valakinek az élete megváltozzon. Pippa Middleton, Catherine hercegnő huszonhat esztendős húga egy csapásra nemzetközi sztár lett, amikor nővére esküvőjén egy formáit hangsúlyozó, gyönyörű ruhában fogta testvére fátylát. Pippa fenekének azóta rajongói oldala van a legnagyobb közösségi portálon és már százhúszezer rajongója van. 

Igaz, Pippa nem volt mindig ilyen híres és kifinomult. A szépségről titkos fotók láttak napvilágon, amelyen vécépapírba csavarba bulizik barátaival és az élelmes brit sajtó már azt is megszellőztette, hogy a kisasszony bizony előszeretettel válogat a gazdag és arisztokrata férfiak között. Akárhogy is van, Pippa Middleton jelenleg a világ legkívánatosabb nője lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top