Sztárok

10+1 titok Bradley Cooperről

Bradley Cooper – az új Brad, ahogyan a filmvilágban emlegetik, titokzatos fickó. A testéből sokat, a lelkéből vajmi keveset mutat. Kutakodtunk kicsit a sármos színész után, és bizony sok érdekességre bukkantunk.
10+1 titok Bradley Cooper-ről!

A Nők Lapja Café exkluzív interjúja Bradley Cooperrel

1. A mama irányítja az életét

Bradley Cooper fülig érő, enyhén hullámos szőke haja az egyik védjegye. Noha szinte mindig tökéletesen áll, a színész bevallotta, hogy ő legszívesebben egész rövidre vágatná, ám hiszed vagy sem, a felnőtt férfi a mama haragja miatt nem mer kopasz lenni. „Gyerekkoromban mindig az anyám vágta a hajamat, és mindig hosszúra hagyta. Nagyon utáltam, mert nekem sosem volt divatos, rövid frizurám. Anyu egyébként a mai napig nem hagy békén azzal, hogy hosszabban sokkal jobban fest a hajam.”

10+1 titok Bradley Cooper-ről!2. Most akkor meleg, vagy sem?

Hiába Hollywood első számú szívtiprója, Bradley sem kerülhette el, hogy utolérjék a nemi hovatartozását firtató pletykák. Amerikai bulvárlapok szerint a színész ugyanis évek óta titokban szexuális kapcsolatban van Victor Garber, vállaltan homoszexuális színésszel, akivel annak idején az Alias című sorozatban játszottak együtt. Bradley hevesen tagadta, hogy a barátságon kívül bármi köze lenne Victorhoz, ám a pletykák máig sem ültek el, főleg miután a színészt lencsevégre kapták, ahogy az éjszakában ölelkezett a férfival.

10+1 titok Bradley Cooper-ről!3. Egyszer már volt házas

Bradley Cooper már volt házas! Tizenegy hónapig volt a színésznő Jennifer Esposito férje. Bradley nem szívesen beszél a házasságról, ellenben Jennifer egyszer úgy fogalmazott, hogy Cooper olyannyira visszafogott a magánéletben, hogy lehetetlenség vele együtt élni. „A legszebb férfi, akit életemben láttam, de a lelkéhez közel kerülni szinte lehetetlenség” – mondta Esposito.

4. Mikor sírt utoljára?

 A színész egy interjúban bevallotta, hogy amikor meglátja Al Pacinót a filmvásznon, bizony sírva fakad. „Al fantasztikus színész, s bevallom, a legutóbbi alakítását látva elsírtam magam. Azért nem vagyok egy kifejezetten sírós típus, a nők játékán például nem tudok meghatódni. De amikor azt látom, hogy egy erős, határozott férfit elöntenek az érzések, az nagyon meghat.”

5. Mi a legnagyobb félelme?

10+1 titok Bradley Cooper-ről!A sztárnak mindössze egyetlen félelme van, de ez olyan mély, hogy meghatározza a mindennapjait, a habitusát. „Rettegek attól, hogy elvesztegetem az életemet. Éppen ezért mindig minden pillanatból a maximumot akarom kihozni. Fontos, hogy elérjem a céljaimat, és ne úgy haljak meg, hogy ja, csak ennyi volt az egész élet?!”

6. Bárhol képes elaludni

Bradley Cooper azt mondja, kifejezetten rossz tulajdonságai nincsenek, talán csak az, hogy hatalmas alvásigénye van. „Egyszerűen imádok aludni. Kisgyerekként tíz–tizenkét órákat is képes voltam aludni, s ez az igényem jottányit sem változott. Ha rajtam múlna, bárhol, bármikor képes lennék elaludni” – mondta nevetve.

7. Jennifer Anistont sótlansága miatt dobta

10+1 titok Bradley Cooper-ről!Noha az amerikai sajtó rendre az új Bradként emlegeti, s kétségtelen, hogy számos hasonlóság van közte és Brad Pitt között, Bradley azonban nem szereti, ha összefüggést keresnek közöttük. „Valahol hízelgő, hogy Brad Pitt-tel emlegetnek együtt, de annyira különbözőek vagyunk, hogy nem kell ezt túlzásba vinni.”
Egyébként nem csak a külső hasonlóság az egyetlen dolog, ami Brad Pitthez köti.  Volt egy rövid románca Jennifer Anistonnal – Brad Pitt exfeleségével –, és noha a színésznő igencsak odáig volt érte, ő inkább Renée Zellwegert választotta, mert jobban tetszett neki a texasi szőkeség humora. Anistont túl sótlannak találta.

8. Zellweger kiborult a szakítás miatt

10+1 titok Bradley Cooper-ről!Annak ellenére, hogy két és fél hete még egy tévéműsorban arról beszéltek, hogy mennyire szeretik egymást, a napokban váratlanul szakított Bradley Cooper és Renée Zellweger. A szakítás oka, hogy Renée már nagyon szeretett volna gyereket, de a színész karrierje most indul be igazán, s Bradley még nem érezte eléggé érettnek magát a családalapításra. Zellweger nagyon kiborult a szakítás miatt, barátnője, a szintén szingli Sandra Bullock vigasztalta. Cooper annyira nincsen kiborulva, egyes források szerint ugyanis összeszűrte a levet Justin Timberlake exével, Jessica Biellel.

9. Nem álszenteskedik, bevallottan imádja a pénzt

Bradley őszinteségét hűen példázza, hogy nem tagadja: az életében meghatározó szerepe van az anyagiaknak. A színész legutóbbi filmjéért, a Másnaposok folytatásáért ötmillió dollárt kapott, míg új filmje, a Limitless az első héten a nézettségi listák első helyén nyitott. A Limitless Bradley Cooper első olyan filmje, amelyben abszolút főszerepet alakít. „Sokan azt mondják, hogy a pénz nem számít. Dehogynem számít. Mindenkinek számít, nekem is, biztonságot nyújt.”

10. A természetes nőket szereti

10+1 titok Bradley Cooper-ről!Bradley az askmen.com-nak bevallotta, hogy nem tetszenek neki azok a nők, akik erősen sminkelik magukat. Valamint azt is, hogy a csipke és szatén fehérneműk helyett a sportos fehérnemű és a szűk atléta hozza lázba az ágyban. „Paris Hilton az a nő, aki soha nem tudna izgalomba hozni” – mondta.

+1 (csak 18 éven felülieknek)
Az egyik, névtelenségbe burkolózó kolléganője a MrSkin nevű internetes oldalon így nyilatkozott a színészről: Coopernek nemcsak a lába nagy, hanem más, egyéb testrészei is… Az nem derül ki, hogy a hölgy ezt honnan tudja, de maradjunk meg abban a hitben, hogy eme remek fickó minden téren csaknem tökéletes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top