Sztárok

Hasznot akarnak húzni Kate Middleton múltjából

Ha valaki tányérok, mágnesek, bögrék helyett exkluzív szuvenírre vágyik, mely Vilmos herceg és Catherine hercegnő esküvőjére emlékezteti, az június 3-án megszerezheti, ekkor árverezik el az új hercegnő egykori otthonát.
Pippa Middleton formás fenekének a titka

Persze csak az licitáljon rá, akinek van 495 ezer fontja, azaz 152 millió forintja, ennyi ugyanis a kikiáltási ára a hercegnő gyermekkori otthonának. A Middleton család még 1979-ben vásárolta meg a Berkshire grófságbeli Readingben  a négy hálószobás késő viktoriánus házikót, 34 700 fontért. Felújították, hangszigeteléssel látták el, az olajtüzelésű központi fűtést korszerűsítették, de megőrizték az eredeti fenyőajtókat, és a hátsó kertben lévő hatalmas fenyőfákat sem vágták ki. Imádtak itt játszani a Middleton gyermekek. Katalin és húga, Pippa az egyik tetőtéri szobában laktak, öccsüknek, Jamesnek külön birodalma volt. Vasárnaponként a közeli Szent András-templomba jártak misére, szüleik esténként pedig az utca végén lévő Queen’s Head nevű kocsmában találkoztak a barátaikkal. Kate 13 éves volt, amikor elköltöztek innen, a jelenlegi tulajdonos akkor 158 ezer fontért fizetett a házért. És hogy most miért háromszoros az ára a háznak? Mert Anglia jövendő királynéja lakott benne.

 
Hasznot akarnak húzni Kate Middleton múltjából
 
Hasznot akarnak húzni Kate Middleton múltjából

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top