Sztárok

Luxusautót táncolt össze VV Szandika

Teljesült VV Szandika álma. A szőkeséghez dől a pénz, máris telt neki egy luxusautóra.

Luxusautót táncolt össze VV SzandikaSzandika egy német gyártmányú, A3-as jelzésű luxusautót vásárolt, a szőkeség két hónapnyi haknizással gyűjtötte össze az álmai autójára valót. Míg a Való Világ 4 többi lakója csak a fejét kapkodja és próbál felszínen maradni, addig Szandika mesés gazdagságra tett szert igen rövid idő alatt. A plasztikcica háromórás műsorszámot ad elő, amelynek keretein belül vetkőzik is, és a vendégek olykor a kebleit is megfoghatják – számolt be a hírről a Bors.

Szandika nagyon örül az új autónak és fogadkozik: nem fog vele őrült módjára hajtani…

– Nem fogok robogni, de nem azért, mert Sanyi nem fizetné ki a büntetést, hanem mert megkomolyodtam – mondja lelkesen Szandika. – Világéletemben erre a kocsira vágytam, ezért amióta kijöttem a villából és fellépni járok, minden forintot megfogtam. Két mániám van: a plasztika és a kocsik. Már túl vagyok azokon a műtéteken, amiket el akartam végeztetni magamon, ezért a verdára gyűjtöttem. Nagyon boldog leszek, ha beleülhetek.

Luxusautót táncolt össze VV Szandika

VV Jerzy is vetkőzik

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top