Sztárok

Baleset érte Palik Lászlót

Nagyon lefogyott Palik László ausztráliai tartózkodása alatt. Ráadásul egy jókora tapaszt is visel az orrán, amit azzal magyaráz, hogy baleset érte. Mindenesetre megindultak a találgatások a Marsi–Palik házaspárról.
Baleset érte Palik Lászlót

Marsi Anikó bomba formában

Amíg Ausztráliában tartózkodtak, mindenki azt találgatta, vajon miért nem jönnek már haza, miért tűntek el. Felmerültek olyan pletykák, hogy Marsi Anikó súlyos beteg és egy magánklinikán kezelik, aztán az is, hogy Palik képtelen feldolgozni, hogy már nem ő a vezetője a Hungaroring Zrt.-nek, és ezért kell pihennie.

Amióta hazaérkezett a Marsi–Palik házaspár, a pletykák nem ültek el, sőt. Most éppen azt találgatják, hogy Palik indul a siófoki polgármester választáson, hogy megvesz egy teljes utcát, s mások szerint valami rejtélyes betegség miatt visel tapaszt az orrán és fogyott le látványosan. Mert az valóban igaz, hogy Palikra szinte nem is lehet ráismerni. A férfi mindenesetre a sok edzéssel magyarázza a fogyást, és a tapaszt pedig azzal, hogy baleset érte.

– Az olvasószemüvegemmel történt a baleset, ezért kell a tapaszt viselnem – mondta Palik, aki különösebben nem foglalkozik a különböző híradásokkal, nevet rajtuk. 

sanoma archiv
Sanoma Archív

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top