Sztárok

VV Éva féltékeny volt Alekosz Veronikájára

VV Éva csak jó barátként tekint a görög VV-győztesre, hiszen boldog párkapcsolatban él. Mégis azt mondja, lelkileg megérintette, hogy barátja, Alekosz, ágyba bújt az egyik feleségjelölttel a műsorában.

VVÉva  féltékeny lett Alekoszra!Amikor hosszú ideig rajong értünk valaki, talán fel sem fogjuk, hogy mennyit jelent ő nekünk. Amikor azonban elveszítjük figyelmét, abban a pillanatban megváltozik minden, s még talán féltékenyek is lehetünk arra, aki addig meg sem mozgatta a fantáziánkat. Minden bizonnyal VV Éva is így volt ezzel, amikor megtudta, Alekosz és menyasszonyjelöltje, Veronika, ágyba bújtak egymással. „Először nagyon furcsa érzés kerített a hatalmába, kicsit talán féltékeny is lettem, de csak mint egy jó barátra, aki másokra is kedvesen néz. Később elkezdtem más szemmel nézni a dolgot. Végül is szegény Alekosz több mint fél éve erre vágyott, és én ezt soha nem adtam volna meg neki. Kezdetben, bevallom, azt hittem, hogy Alek és Veronika csak eljátsszák a szexet, de aztán boldog voltam, hogy láttam, a barátom végre megkapta, amit akart.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top