Sztárok

Dzsudzsák évi 800 milliót keres

Dzsudzsák Balázst gyalázzák a rajongók, amiért egy orosz klubhoz szerződött. Igaz, nem akármilyen összegért: évi 800 millió forintot kap.

Dzsudzsák évi 800 milliót keres

Még több izgalmas sztárhír itt!

Szinte biztos: Dzsudzsák Balázs az orosz bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskalában folytatja pályafutását. A szélsőt kerülgették Európa topklubjai is, de ő egy ambiciózus keleti csapathoz igazol – írta meg a Bors.

A focistát gyalázzák a különböző internetes fórumokon, mondván, eladta magát…

– Úgy tudjuk, az Anzsi 10 millió eurót (2,7 milliárd forint – a szerk.) fizet a PSV-nek Dzsudzsákért – mondta Vlagyimir Konsztantyinov, a egy orosz sportlap újságírója.
– Az éves fizetése eléri majd a hárommillió eurót. Gadzsi Gadzsijev vezetőedző régóta figyelte a magyar játékost, mindent megtett a megszerzése érdekében. Az Anzsi fiatal klub, igazából még csak most áll össze, jelenleg negyedik a bajnokságban, de a célja a Bajnokok Ligájába kerülés. Az orosz csapat játékosai egyébként a Moszkva melletti egykori Szaturn sportklub bázisán laknak – luxuskörülmények között. Innen járnak repülővel a hazai, no és persze az idegenbeli meccsekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top