Sztárok

Hollywoodi mosoly, avagy fogfehérítés pár ezer forintért

Másfél éve abban a szerencsében volt részem, hogy egy évre kimehettem az USA-ba nyelvet tanulni. Egy ismerős családnál laktam, akik félig magyarok, félig amerikaiak voltak. A hab a tortán az volt, hogy Floridában laktak, nem messze az óceántól. Persze Minnesotában is jó lett volna, de azért lássuk be, Florida az Florida!

Az egyik dolog, ami nekem a feltűnt ott, hogy szinte mindenkinek gyönyörűen fehérek a fogai. A fogfehérítés azonban kint sem olcsó, sőt drágább, mint itthon, akárcsak a többi fogászati beavatkozás.

Hollywoodi mosoly, avagy fogfehérítés pár ezer forintért

 

Egyik este a szállásadóim 22 éves lánya leült mellém a kanapéra egy kis tasakkal a kezében, majd egy átlátszó fóliát vett ki belőle, amit a fogaira rakott. Elképedt arcomat látva, mosolyogva elmagyarázta, hogy ez egy vékony műanyag matrica, aminek az egyik oldala be van vonva fogfehérítő anyaggal. Az USA-ban minden drogériában lehet ilyet kapni és a legnépszerűbb otthoni fogfehérítő eljárások közé tartozik. Elképesztő, de még a szülei is rendszeresen használják! Egyszerűen csak fel kell ragasztani a fogra és 30 perc múlva levenni, naponta egyszer vagy kétszer. Alig látszik, hogy a fogakon van, és még beszélni is lehet közben. Elhatároztam, hogy másnap elmegyek a legközelebbi drogériába, hogy vásároljak magamnak egy dobozzal, annak ellenére, hogy nem voltak nagyon sárgák a fogaim, de az ember mindig fehérebbet szeretne. Mint kiderült, 25–60 dollár között lehet kapni, ami a töredéke nemcsak a kinti, de az itthoni fogfehérítési áraknak is. Azelőtt úgy képzeltem el a fogfehérítést, mint egy kényelmetlen és macerás beavatkozást. Ezzel szemben semmi ilyesmit nem tapasztaltam, sőt nagyon kényelmes volt a használata. Pár nap után már látható is volt némi változás, a végére pedig igazán szembetűnő lett a különbség. Összesen 10 napig használtam és gyakorlatilag hófehérek lettek a fogaim!

Hazaérkezésem után az egyik barátnőm egyből kiszúrta, hogy mennyivel fehérebbek a fogaim. Megjegyezte, hogy őt is régóta zavarja, hogy fogai elszíneződtek, de a drága kezelést nem tudja itthon kifizetni. Miután elmeséltem neki kinti tapasztalataimat, egyből felcsigáztam az érdeklődését, így aztán nekiálltunk keresgélni a neten, és megtaláltuk a www.smilestrips.hu oldalt, ahol lehet rendelni ilyen fogfehérítő matricát. Az ára kb. annyi, vagy kicsit olcsóbb, mint az USA-ban, postaköltséggel együtt már 5500 Ft-tól meg lehet vásárolni. Megrendelte és nagyon gyorsan, kb. 2 nap alatt meg is érkezett. Tulajdonképpen ugyanolyan, mint amit én is használtam, csak ennek Whiteline a márkája. A kívánt hatás nem maradt el! 10 napos használat után a barátnőmnek is szemmel láthatóan fehérebbek lettek a fogai!

Ha Te is szeretnél fehér fogakat, akkor a Whiteline matricával most könnyedén megteheted, melyet megrendelhetsz a www.smilestrips.hu oldalról. Az ott található videón megnézheted, milyen egyszerű a használata. Jön a nyár, és ne feledjük, a lebarnult archoz egy fehér fogsor nagyon jól tud kinézni!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top