Sztárok

Egyforma gyűrűt hord Aniston és a pasija

Jennifer Aniston és Justin Theroux még csak néhány hónapja randiznak, de már egyforma gyűrű virít az ujjukon. Ez azonban sokkal inkább a férfi rajongását jelzi, mintsem egy közelgő esküvőt jelent.
 Még több sztárhír, itt!

Aniston és Justin Theroux június elején vállalták fel kapcsolatukat, de viszonyuk már hónapok óta tart. Volt is ebből bonyodalom, ugyanis a férfi egy 14 éve tartó párkapcsolatot rúgott fel a színésznő miatt, ráadásul hónapokig játszotta otthon az odaadó pasit, miközben már Aniston ágyát is melegítette. 
Sokan nem értették, miért egy csúnyácska férfit választott maga mellé a 42 éves színésznő, de az újonnan előkerült fotók őt igazolják. A férfi ugyanis egyszerűen rajong érte. Amikor szerda délután Aniston és Theroux együtt kilépett a Gramercy Park Hotelből egyforma aranygyűrű csillogott az ujjukon. Ez azonban nem egy közelgő esküvőt jelent, sokkal inkább a férfi rajongását. Ugyanis mindketten egy Jennifer feliratú arany ékszert viseltek az ujjukon.

forrás: People
Forrás: People

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top