Sztárok

Britney Spears mindenkit átvert?

A szeptemberben Budapesten koncertező Britney Spears újra a csúcson van. Néhány fotón kívül semmi sem emlékeztet már négy évvel ezelőtti összeomlására. Az amerikai sajtó szerint Britney dühkitörése csupán színjáték volt. És bejött neki, hiszen mindenki kíváncsi a visszatért énekesnőre. Ha még tudjátok követni az összeesküvés-elméleteket, tartsatok velünk.

Hazugság lett volna a hisztérikus viselkedése, az, hogy lekötözve szállították kórházba 2007-ben? Igen, több hollywoodi újságíró szerint pontosan erről van szó. Az énekesnő famíliája azonban továbbra is azt állítja, hogy Britney négy évvel ezelőtt megbolondult.

Tarkopaszra nyírta haját egy tetoválószalonban, 2007-ben
Tarkopaszra nyírta haját 2007-ben
Ez mind színjáték lett volna?
Vajon ez tényleg mind színjáték volt?

Aki azt hitte, hogy a Britney körüli pletykák elcsitulnak, az tévedett, velünk együtt. Hiába szerezte vissza a gyámságot gyermekei felett, hiába nyerte vissza régi alakját és ad telt házas koncerteket, az amerikai sajtónál – úgy látszik, akkora az uborkaszezon – ismét elővették a Britney-aktát.
Tengerentúli fotósok azt állítják, hogy 2007-ben SMS-ekben kaptak értesítést arról, hogy mikor és hol kaphatják lencsevégre az énekesnőt. Szerintük ő maga küldte őket és botrányait szándékosan megtervezte. „Egyszer Britney óriási partit szervezett a házában, ahová számos paparazzót is meghívott, hogy később a képek bekerüljenek a lapokba. Sokkal inkább tűnt jól megszervezett médiakampánynak, mint egy beteg nő őrjöngésének az egész” – nyilatkozta az egyik fotós.

Felpuffadva
Felpuffadva
Az említett parti
Az említett parti
Biztos józan...
Biztos józan…

De valóban képes lett volna megjátszani az elmeháborodottat? Képes volt szándékosan kitenni a gyerekeit a körülötte zajló óriási cirkusznak, miközben tudta, milyen sérülést szenvedhetnek? Ki vezette orruknál fogva a rajongókat: az amerikai média vagy az énekesnő?
Tény, hogy Britney-nek jót tett a negatív reklám is. Visszatérő albumai sorra a toplisták élén landolnak, és miközben egykori riválisa, Christina Aguilera nulla fellépést írhat be a naptárába, addig Britney telt házas koncerteket ad. És ő az, akit még Lady Gaga sem tudott tönkretenni.

Vőlegényével 2011-ben
Vőlegényével 2011-ben
Kisebbik fiával
Kisebbik fiával
Újra a csúcson
Újra a csúcson

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top