Sztárok

Így mentené meg zűrös kapcsolatát VV Éva

VV Éva csak akkor képes megmenteni így is zűrös kapcsolatát, ha elkötöznek Ádám családjától. Talán már épp ideje is lenne a két fiatalnak a saját lábára állni.

VVÉva szerelmével albérletbe költözik!

 Még több sztárhír, itt!

Sok jó ember kis helyen is elfér, tartja a mondás. Csak még az nem derült ki soha, hogy meddig. Mert bár rövid távon gondtalanul éldegélhetnek egymás mellett, idővel a legapróbb rigolyákból is hatalmas viták alakulhatnak ki. Pláne akkor, ha az egyik lakó olyan heves vérmérsékletű lány, mint VV Éva. A törtető eddig sem tagadta, hogy sokat veszekednek szerelmével, de mostanra már maguk is úgy gondolják, hogy ha normális életre vágynak, lépniük kell.

„Sokat beszélgettünk Ádámmal, és arra a következtetésre jutottunk, hogy meg kell próbálnunk másként élni az életünket. Az első lépés ezen az úton az, hogy elköltöznünk Ádám családjától. Már találtunk is egy megfelelő lakást, amit közösen fogunk fizetni. Csak így élhetünk harmonikus kapcsolatban, de hálával és köszönettel tartozom a párom szüleinek, hogy eddig is velük élhettem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top