Sztárok

Kate Middleton kínos bakija

Egy hercegnőtől mindenki kifogástalan viselkedést vár el, és persze hibátlan helyesírást. Utóbbival Kate Middletonnak, úgy látszik, gondjai vannak.
 Még több sztárhír, itt!

Vagy legalábbis voltak, ez derül ki egy három évvel ezelőtti leveléből, amelyet az All England Clubnak írt, hogy köszönetet mondjon azért a néhány kellemes napért, amit Wimbledonban töltött a barátaival. Kedves gesztus volt tőle, hogy mindezt egy kézzel írott levélben tette, de jó lett volna, ha vet rá néhány pillantást, mielőtt még elküldi. Akkor valószínűleg nyugodt helyett nem azt írta volna, hogy eléggé (quiet/quite), és az angol „míg” szóból (till), sem maradt volna le az utolsó betű.

A híressé vált irományt bárki megtekintheti, ugyanis számos más relikvia mellett most már ez is üvegvitrinben várja a Wimbledon Múzeum látogatóit. Kate valószínűleg idén is ellátogat az egyik legpatinásabb tenisztornára, ezúttal már hercegnőként. Mi pedig reméljük, hogy nagyobb baki nélkül köszönetet tud majd mondani a szíves vendéglátásért.

forrás: Daily Mail
Forrás: Daily Mail
Kate Middleton kínos bakija

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top