Sztárok

Stohl: Már megbűnhődtem

A színész úgy érzi, egy éve vezekel a történtek miatt. Csakhogy az embereket eddig nem sikerült meggyőznie. És téged?
Stohlt mégis megbüntették

 Stohl: Úgy érzem magam, mintha filmben lennék

Stohlt mégis megbüntették„Senkinek nincs fogalma arról, hogy mit élek át a baleset óta. Nekem ez az igazi büntetés. Folyamatosan bűnhődöm, amióta beszálltam abba az autóba” – mondta Stohl András, akinek ügyét elnapolták szeptember hatodikára.

Azonban nagyon valószínű, hogy Stohl nyilatkozata csak még több indulatot kelt az emberekben. A Nők Lapja Cafe fórumát a keddi tárgyalás ideje alatt elárasztották a színészt méltató, de többségében a színész tettét súlyosan elítélő fórumozók. „Többszörösen visszaeső, ittasan, drogosan, balesetet okozó Stohlnak, nem két és fél év, hanem ennél több börtönbüntetés járna. Már bőven lett volna ideje és oka megváltozni, ha akart volna, és lenne hozzá ereje” – írta az egyik fórumozó, míg egy másik bejegyzésben ez olvasható: Egyébként én jó színésznek tartom és szeretem is a játékát. Azért sajnos mégis csak kábszeres, és így magának, a családjának és másoknak is csak árthat. Kedves Buci! Szokj le, aztán várunk vissza! Sajna a törvény, az törvény, és még a mi kedvenc Bucink sem kivétel.

Sokan azon a véleményen vannak, hogy ha egy civil követ el hasonló balesetet, akkor már rég a rácsok mögött ülne. Stohl ügyvédje a CafeTV riporterének ellenben tegnap pont arról számolt be, hogy hasonló balesetért eddig mindig felfüggesztett büntetést szabtak ki, Stohl esetében is erre számítanak.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top