Sztárok

Bébiszitterrel nyaralnak Hajdúék

Már csütörtök van, és a héten még nem írtunk a Hajdú–Sarka házaspárról. Ezt most igyekszünk bepótolni, reméljük, mindenki örül. Az Aktívnak hála, megtudhattuk: Hajdúék bébiszitterrel járnak nyaralni.
 Még több sztárhír, itt!

Bébiszitterrel nyaralnak HajdúékHa egyik nagymama sem ér rá, akkor Kovács Juli bébiszitter vigyáz a Hajdú–Sarka házaspár gyerekeire. „Noncsi tűzről pattant, Dávidka nyugodtabb baba. Olyan, mintha a saját gyerekeim lennének, úgy érzem, elfogadtak engem, és én is nagyon szeretem őket” – mondta a gyerekfelügyelő, aki abban a kórházban dolgozik, ahol Sarka Kata szült, innen tehát az ismeretség és bizalom. „Az egyik nagymama messze lakik, a másik nagymama sokat dolgozik, ezért szinte kivitelezhetetlen a gyerekfelügyelet Julcsi nélkül – osztotta meg a családi titkot Kata. – Most először úgy utazunk nyaralni, hogy Juli jön velünk és együtt öten repülünk nyaralni. Nem lenne nekünk sem annyira pihenés az utazás, ha Juli nem tudna velük utazni” – részletezte a kétszeres anyuka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top