Sztárok

VV Gigi mindenkit átvert, egy éve van pasija

A villában VV Jerzy volt a pasija, miután kiesett a játékból, állítólag Müller Attilához került közel. De a Blikk szerint VV Gigi igazi pasija egy spanyol férfi, bizonyos José, aki egy éve vár a lányra. Ugye, hogy olyan ez, mint az Esmeralda?

VV Gigi mindenkit átvert, egy éve van pasija

 Még több sztárhír, itt!

„Gigit már egy éve komoly érzelmi szálak fűzik egy spanyol férfihoz” – olvasható a mai Blikkben, ahol Gigi részletesen ecseteli, hogyan ismerte meg egy évvel ezelőtt a teniszoktató férfit a tengerparton. „Óriási szerelem volt a miénk” – mondta a lány. Azt már persze csak félve kérdezzük meg, hogy ha ez igaz, akkor miért hempergett a nyugiszobában Gigi Jerzyvel? A lánynak természetesen erre is van magyarázata. „Joséval mindent megbeszéltünk, mielőtt bementem a villába. Ő mondta, hogy ne mondjam el senkinek, hogy van valakim, s ha úgy érzem, hogy a bezártság miatt szükségem van egy társra, akkor összejöhetek valakivel… Amikor kiestem, azt mondta, látta a híreket rólam és Jerzyről a neten, de nem feszegette a témát” – ecsetelte Gigi, aki egy dologtól azonban fél: a férfi még nem tud a lány pikáns felvételeiről.
Több kérdés is felvetődik VV Gigi előkerült szerelmével kapcsolatban, ami miatt mi megkérdőjelezzük ezt a történetet. A fiú nem beszél magyarul, de szorgosan olvasgatta a neten a lányról és Jerzyről szóló cikkeket? Óriási szerelem volt az övék, amit Gigi újra fel akar éleszteni. Ha így van, akkor José miért csajozott, míg Gigi a villában volt, és Gigi miért gyűrte össze a lepedőt Jerzyvel? Vagy mi értelmezzük félre az óriási szerelem fogalmát? Ha szerelmes az ember, akkor nem mondja azt a barátnőjének: menj be a villába, bébi! Az sem baj, ha összefekszel valakivel, majd megoldjuk…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top