Sztárok

Elfordultak a színészek Stohltól

Nem minden színész ért egyet azzal a petícióval, amit több neves kollégájuk írt alá, hogy ne kerüljön börtönbe Stohl András.
Elfordultak a színészek Stohltól

Stohl Pali bácsiról vallott

Használhatják-e tekintélyüket, népszerűségüket, hitelüket a független bíróság befolyásolására színészlegendák? A vita azóta tart, mióta nagyszerű művészek írták alá azt a petíciót, amely Stohl András elsőfokú bírósági ítéletének enyhítését kéri, majd néhányan megjelentek az ittasan balesetet okozó színész tárgyalásán. Hárman közülük – Törőcsik Mari, Bodrogi Gyula és Garas Dezső – a nemzet színészei. A tekintélyes művészcsoportból többen nem értenek egyet kollégáik döntésével – írta meg a Bors.

Berek Kati szerint érdemtelenre pazarolják a tekintélyüket.

– Soha nem vettem részt semmilyen petíció írásában, ha valaha megtenném, csak akkor, ha valakit nagyon komolyan meghurcolnak. És legalább olyan kaliberű művésznek kell lennie, mint Darvas Iván. András aranyos ember, de nem először okoz balesetet, csak magának köszönheti, hogy itt tart. És még a felségének is oda akarta adni a kocsit. Eszembe sem jutna az ártatlansága mellett viaskodni, hiszen nem ártatlan! Mi évtizedekig dolgoztunk azért, hogy hitelesek legyünk. Könnyelműség ezt érdemtelenre pazarolni.

Elfordultak a színészek Stohltól

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top