Sztárok

Caramel válthatja Friderikuszt a Megasztárban

A Bors információi szerint Caramel lehet az egyik zsűritag az őszi Megasztárban.

Caramel esélyes Friderikusz helyére

Még több sztárhír, itt!

Caramel mindenképpen érdekes választás, a kérdés csupán az, hogy a korábbi zsűritagok közül kinek a székét foglalná el az énekes. Tény, hogy Caramel végtelenül tehetséges és meglepően szerény ember, de nem éppen szószátyár. Ám nagyon úgy tűnik, hogy ez a kis hiányosság nem okozott gondot a csatornának, hiszen a Bors úgy tudja, Caramel esélyesnek tűnik erre a szerepre. Az ő neve mellett hasonlóan elismert kolléganőjét, Tóth Verát is emlegették, de ha jobban belegondolunk, a produkcióban csak egy hölgy zsűritag szokott lenni, aki a Megasztár 6-ban Falusi Mariann lesz. Na de mit szólt Caramel a nem mindennapi ötlethez? A Megasztár 2 győztese még attól sem retten vissza, hogy Presser vagy Friderikusz helyére kell ülnie.
„Hízelgő lenne, ha a két ikon közül egyikük helyét elfoglalhatnám. Nem szeppennék meg a feladattól, mert alkalmasnak érzem magam arra, hogy az énekespalántáknak hasznos tanácsokat adjak. Hat éve vagyok a pályán, mindig tudtam, mi az, amin javítani kellene. Ezer fellépésen vagyok túl, s csak most jött el az idő, hogy bátran nekifussak egy saját SYMA csarnokbeli koncertnek.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top