Sztárok

Lejáratják A Nagy Duett zsűritagját

Dobrády Ákos igen kellemetlen helyzetbe került a minap. Az énekesnek egy vidéki strandon kellett volna fellépnie, ám a végén a koncert elmaradt, de a fürdő üzemeltetője szerint Ákos a fellépésért járó pénzt így is elvitte.
 Még több sztárhír, itt!

Lejáratják a Nagy duett zsűritagját„Dobrády a strandnap sztárvendége lett volna, de a fellépti díj kézhezvétele után fél órával közölte, hogy a csekély nézőszám miatt nem hajlandó a rendezvényt megtartani, és felszólította a technikai személyzetét a terület elhagyására” – olvasható a strandot üzemeltető Váradi Ákos nyilatkozata a Blikkben. A lap információi szerint közel 400-500 ezer forintról van szó, és a koncertet azért fújták le, mert kevesen voltak a strandon. Állítólag Dobrády csak akkor fújhatta volna le a fellépést, ha 100 főnél kevesebben lettek volna a fürdőben. Csakhogy az énekes szerint alig voltak ötvenen, míg az ott dolgozók szerint közel háromszázan voltak ott a koncert idején. Dobrády értetlenül áll a hír előtt, hiszen eddig ilyen botrányba sohasem keveredett. „Nem értem a támadó és lejárató hangvételű sajtóközleményt… Váradi Ákos maga jött be hozzám a sátorba és megértéséről biztosított bennünket. Elismerte, hogy nagyon kevesen vannak a strandon és ez így nem működik. Együtt beszéltük meg az esemény lefújását” – mondta az énekes, aki szerint annyira kevesen voltak, hogy egy normális koncert egyszerűen esélytelen lett volna. „Nem vagyok fogd a pénzt, és fuss típusú előadó” – folytatta Dobrády, aki kiemelte: lépett már úgy fel, hogy a szervezők nem tudták kifizetni, mégis megtartotta a koncertet, és ott ezren voltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top