Sztárok

Sarka Katát eddig hétszer zaklatták a média szerint

Sarka Katát zaklatták a férfiak külföldön – írta meg a Bors. Mivel a hír kicsit ismerősnek tetszett nekünk, összeszedtük, hogy Hajdú Péter feleségét az elmúlt három esztendőben hányszor zaklatták.

Sarka Kata szaftos zaklatási ügyei

 Még több sztárhír, itt!

Megértjük, ha egy nő szép, szexis, tökéletes alakja és dögös kisugárzása van, akkor kap ajánlatokat. No de ennyit?!

Minden egy németországi fotózással kezdődött, ahol a megrendelő cég képviselője ordítozott, majd rángatta a félmeztelen Katát. Nagyjából itt kezdődik a médiában megjelent zaklatások sora. Aztán folytatódott egy Bors-sorozattal, amikor is kiderült, hogy Hajdúnét tizenhat évesen külföldön majdnem megerőszakolta egy pincér. Újabb zaklatás.

Később egy őrült rajongó jelentkezett, igaz, a nő nemcsak Katát, hanem Hajdút is zaklatta.

Ezután az derült ki, hogy a csinos édesanyát folyamatosan megállítják az utcán, és volt egy férfi, akit csak nagyon nehezen tudott lerázni egy boltban.

Tavaly „megvadult a strand népe Katától” címmel jelent meg címlap, ami – talán nem meglepő – arról szólt, hogy Kata mennyire jó nő, és a férfiak túlcsorduló nyállal bámulták. A legújabb hír pedig, hogy most már Cipruson is rá vannak gerjedve a dögös édesanyára….

 

Sarka Kata szaftos zaklatási ügyei

Lejárató videó Sarka Katáról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top