Sztárok

Lelki oka van Demcsák Zsuzsa rosszulléteinek?

Megint kórházba került Demcsák Zsuzsa. A Mokka sztárja azt mondja, hogy csupán kimerült, de vajon nem lehet, hogy lelki okai vannak a többszöri betegeskedésnek?

Lelki oka van Demcsák Zsuzsa rosszulléteinek?Mentővel kellett kórházba vinni Demcsák Zsuzsát. A Mokka műsorvezetője élő adásban lett rosszul tegnap, ám profi lévén még két beszélgetést levezetett úgy, hogy közben azt érezte: bármelyik pillanatban elájulhat. Végül a kollégái hívták ki a mentőket, pedig Zsuzsa eleinte tiltakozott.

Ez már a második alkalom, hogy Zsuzsához mentőt kellett hívni, hiszen pár napja bevérzett mandulája miatt vitték kórházba. A műsorvezető azt mondja, egyszerűen túlhajtotta magát.

„Szerencsére nincs nagy baj, vérszegénységet állapítottak meg az orvosok, vasat kell szednem. Eleinte szó volt arról is, hogy esetleg a stressz okozhatta ezt a rosszullétet. Ugyan valóban sok mindent vállalok, de úgy gondolom, én ezt bírom. Ha nem így lenne, nem csinálnám” – mondta Zsuzsa, akinek állapota szavai ellenére is aggodalomra ad okot.

Egyre szélesebb körben elfogadott az a nézet, hogy az egészség nem csupán fizikai testünk helyes működését jelenti, hanem azt, hogy testi, lelki, szellemi egységként, egészként, harmonikusan funkcionálunk. Betegség pedig akkor következik be, ha ez az egyensúly felborul. A hármas egység csúcsán gondolatvilágunk áll, amely mint egy irányítóközpont, hatással van az  egészségünkre. Ha pedig egy negatív érzelem kibillent minket az egyensúlyunkból, és ez az állapot tartósan fennáll, akkor a szervezetet átjáró energiák nem tudnak megfelelően áramlani. Elakadások, blokkok keletkeznek, amelyek szintjén az egyes szervekben kezdetben kisebb funkciózavarok, később egyértelműen kimutatható betegségtünetek jelentkeznek.

Zsuzsáról korábban felmerültek olyan hírek, hogy családanyaként túl sokat vállal magára, sőt olyan hírek is, hogy nincs minden a legnagyobb rendben a  házasságával sem… Ugyan a műsorvezető ezt határozottan cáfolta, folyamatos rosszullétei mégis csak valamilyen belső feszültségről árulkodnak…

 

Lelki oka van Demcsák Zsuzsa rosszulléteinek?

Tvrtko beszólt a kamucelebeknek

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top