Sztárok

Férfira vágynak Karda Bea barátnői!

Míg az énekesnőre végre rátalált a szerelem, addig a barátnői csak álmodozhatnak egy jóvágású férfiról. Bea szerint manapság nagyon nehéz megbízható partnert találni, de jelen pillanatban a többiekkel ellentétben szerencsésnek mondhatja magát.

Férfira vágynak Karda Bea barátnői!A vén kecske is megnyalná a sót, persze csak ha hagynák neki. Ez a mondás igaz lehet a nőnemű egyedekre is. Bizonyára, hiszen Karda Bea barátnőivel a napokban egy kicsit Szex és New York-osra vették a figurát; miközben ücsörögtek a Duna-parton, a léhűtő pasikról és vágyálmaikról csevegtek. „A napokban kint ebédeltünk a barátnőimmel a Római-parton. A tizenkét fős társaságból kilenc nő vallotta magát szinglinek, a maradék három pedig egy végletekig kifacsart, rossz házasságról tartott nekünk beszámolót. Néha úgy érezzük, városi legenda csak, hogy élnek még egyedülálló, jóvágású férfiak Budapesten.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top