Sztárok

Belekötöttek Stohlba Hajdúszoboszlón

Stohl András nem menekülhet a nép haragja elől. A színész Hajdúszoboszlón nyaralt családjával múlt héten, és személye indulatokat is kiváltott a vakációzók körében. Vajon megbocsátanak neki valaha?
Stohl kellemetlen helyzetben Hajdúszoboszlón

Stohl pénzt fogadott el nőktől

Családjával volt kikapcsolódni Hajdúszoboszlón Stohl András. A színész jókedvűen járkált famíliájával a strandon, szemtanúk szerint nagyon kiegyensúlyozott, szép látványt nyújtottak Stohl szerettei. Ám vannak, akiket nem hat meg a szép család látványa. Egyik olvasónk szerint, aki szemtanúja volt a történteknek, egy kávézóban ülő társaság nem titkolt véleményét fejezte ki az ittasan autóbalesetet okozó, első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetést kapott színészről. 

„De jókedvű a Buci, közben meg tönkretett egy embert” – szólt be egy fiatalember.

Stohl megítélése autóbalesete óta roppant ellentmondásos, hiszen míg a színházba járó közönség megbocsátott neki, az utcán érik atrocitások. A telefonszáma felkerült egy internetes honlapra, azóta kap hideget-meleget sms-ben. Maga a színész egy közelmúltbéli, Nők Lapja Cafénak adott interjúban azt mondta: leszegi a fejét szégyenében, ha belép egy helyiségbe. 

Színésztársa, Nagy Ervin szerint Stohlnak mindenképpen börtönbe kellene mennie, hogy az emberek megbocsássanak neki, különben Császár Előd sorsára jut, és élete végéig ki lesz téve olyan atrocitásoknak, mint a hajdúszoboszlói. 

 

Stohl kellemetlen helyzetben Hajdúszoboszlón

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top