Sztárok

Három férfival volt Kiss Ramóna

Önfeledten bulizott és táncolt egy budai szórakozóhelyen az éjszakában Kiss Ramóna – írta meg a Bors. A Barátok közt sztárja élvezte a fiúk társaságát, de nem akarja lekötni magát.

Három férfival volt Kiss RamónaMár nem bánkódik a focista Tóth Norberttel történt szakítása miatt Kiss Ramóna. A szépség élvezi a szingli élet minden pillanatát, bulizik, és ha úgy esik, flörtöl is. Mint legutóbb egy budai szórakozóhelyen.

– A barátaimmal buliztam, egy nagyobb társasággal kapcsolódtam ki, és valóban jól éreztem magam. Az autóversenyzés miatt mostanában kevesebbet tudok éjszakánként kimaradni, hisz fáradtan veszélyes a volán mögé ülni. De most hétvégén sikerült a szórakozásra is időt szakítanom. Semmi szégyellnivaló nincs abban, ha a barátaimmal töltöm az időmet. Hangulatfüggő, hogy hova megyek, Veszprémben és Pesten is szoktam bulizni. Jól telik a nyár, vakációra is készülök, és most, hogy forgatási szünet van, a barátaimra is jut végre időm – mondta a 26 éves színésznő, aki egyelőre nem akarja lekötni magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top