Sztárok

Újabb prostivád VV Gigi ellen

VV Giginek kár volt véleményt mondania a dubajozással kapcsolatban. Ugyan a volt valósághős azt mondta, őt csak hívták az egzotikus országba, de nem utazott ki, állítólag mégis csak árulta a testét. Ráadásul meg is hazudtolták.

VV Gigi leégett a dubaji prostibotránybanAhogy arról a Blikk beszámolt, a dubaji prostibotrány miatt a Nemzeti Nyomozó Iroda a Való Világ negyedik szériájának üdvöskéjét, Gigit is kihallgatta; ezt a tényt a fiatal lány nem is tagadta, amikor felkerestük. Azt viszont már nem akarta elárulni, neve hogyan hozható összefüggésbe a Dubajban prostituáltként dolgozó lányokéval.

Egy neve elhallgatását kérő fiatalember azonban azt állítja, pontosan tudja, hogy  korábban Gigi is belekóstolt a szexiparba, igaz, nem az egzotikus Dubajban, csupán csak a közeli Németországig jutott.

– Rengeteg lány dolgozott kint, és köztük volt Gigi is. A saját szememmel láttam, ugyanis az én egyik barátnőm is a külföldre utazó lányok között volt. Úgy tudom, hogy Gigi titkolta a családja előtt, pontosan miért utazik külföldre, valószínűleg arra fogta, hogy modellmunkát ajánlottak neki, de később Béci, a bátyja megtudta az igazat. Ő pedig mindössze annyival kommentálta húga mesterségét: legalább pénzt keres! – állította a neve elhallgatását kérő fiatalember.

Ráadásul Gigit meghazudtolta az előzetes letartóztatásban lévő Sz. Vivien ügyvédje is, aki szerint  a lányt nem is hallgatta ki a Nemzeti Nyomozó Iroda.

 

VV Gigi leégett a dubaji prostibotrányban

VV Gigi mindenkit átvert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top