Sztárok

Vujity Tvrtko lesz Weisz Fanni tolmácsa

Véget ért a szépségkirálynő-választás. A közönség Weisz Fannit ítélte a legszebbnek, ő lett Miss Intercontinental. Ez pedig azt jelenti, hogy hamarosan Spanyolországban kell megmérettetnie magát a siket szépségnek. Vujity Tvrtkót Fanni családja arra kérte, legyen a szépség tolmácsa a külföldi versenyen.

Vujity Tvrtko lesz Weisz Fanni tolmácsaAz egészséges embernek elképzelése sincs és talán nem is lehet, hogy milyen nehézségekkel kell a fogyatékkal élőknek megbirkózniuk a mindennapokban. Persze szerencsére akadnak kivételek is, akik kellő empátiával és tanulással segítséget nyújthatnak az arra rászorulóknak. Tvrtko például kisfiával együtt jól beszéli a jelnyelvet, s így nem csak szeretetből mondhatott igent a felkérésre.
„Ez a kislány egy csoda, de azt is mondhatnám, hogy az egyik példaképem. A mi ismeretségünk nem tegnap kezdődött, de kijelenthetem, hogy sokan tanulhatnának Fanni kitartásából. Ez a gyönyörű lány nem csak szép és bájos, ennél sokkal több. Egy ember, aki a végtelenségig kiáll és támogatja a fogyatékkal élőket. És nem csak a siketeket. Az édesanyja – akivel a családommal együtt szintén jó barátságot ápolunk – kért meg, hogy kísérjem el Fannit a Spanyolországban megrendezésre kerülő Miss Intercontinental szépségversenyre. Ennek legfőbb oka az volt, hogy jól beszélem a jelnyelvet, de mivel ez nem egy nemzetközi nyelv, Fanni kint nehezen tudna kommunikálni. Én fogok neki ebben segíteni, az ott elhangzottakat jelnyelven fogom tolmácsolni neki. Eddig is segítettem őt és ezután is számíthat majd rám. A saját szerény eszközeimmel mindent megteszek majd, hogy hasonlóan szépen teljesítsen, mint itthon. De őt illeti minden elismerés és dicsőség, én csak egy tolmács leszek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top