Sztárok

Jennifer Lopezt verte a férje?

Csúnya válásnak néz elébe Jennifer Lopez és Marc Anthony. A pár kapcsolata állítólag a férfi féltékenysége és agresszivitása miatt romlott meg.
Jennifer Lopezt verte a férje?

Nagyon lefogyott J. Lo

Jennifer Lopez és Marc Anthony kapcsolatának válságáról legalább annyi ellentmondásos hírt jelent már meg, mint Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolatáról. Egyszer azt lehetett hallani, hogy csúnyán összevesztek egy klubban, másszor pedig azt, hogy Jennifer a férje nélkül ment nyaralni.

Mint kiderült a napokban, minden hír nem volt alaptalan, a pár ugyanis bejelentette, hogy hét év után elválnak egymástól. 

„Szomorúan tudatjuk, hogy elválunk. Kérjük mindenki megértését ebben a fájdalmas és nehéz időszakban” – így szólt a kurta közlemény.

De vajon mi állhat a válás hátterében? Az amerikai Hollywoodrag.com szerint Jennifer Lopez kétségbeesve próbálta megmenteni harmadik házasságát, már csak Marc Anthonyval közös ikergyermekeik, Max és Emme kedvéért is. Lopez korábban kétszer volt férjnél, Ojani Noa az első, Chris Judd táncos volt a második hites ura. Rövid ideig jegyben járt Ben Affleckkel, de a férfival csúnyán szakítottak. Ezután mindössze pár héttel kötötte össze az életét Marc Anthonyval, aki a világszépe Dayanara Torrest hagyta el Lopez kedvéért. Állítólag Anthony őrült féltékenysége, agresszivitása volt a szakítás oka.

„Jennifernek eleinte tetszett, hogy Marc annyira ellenőrizgeti, hiszen úgy volt vele, hogy a férfi annyira szereti, hogy csak védelmezni akarja. Ám rájött, hogy a férje valójában egy diktátor, aki ráadásul nagyon sokat drogozik is, és bizony gyakran eljárt a keze otthon… Jennifer a gyerekek miatt tűrt, de már nem bírta tovább, elhagyta a férfit, aki szinte tönkretette a lelkét az utóbbi másfél évben a terrorral, amit odahaza alkalmazott” – mesélte egy közeli barát.

A pár 230 millió dollárnyi közös vagyonon osztozkodik. 

Jennifer Lopezt verte a férje?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top