Sztárok

Megbüntette unokáját az angol királynő

Egy hét múlva házasodik II. Erzsébet királynő unokája, Zara Phillips. A nagymama azonban az esküvő előtt meggondolta magát és kizárta a sajtót a ceremóniáról, ezzel pedig az unokája közel 150 millió forintnak megfelelő összegtől esett el.
 Még több sztárhír, itt!

Megbüntette unokáját az angol királynőJúlius 30-án házasodik a brit királynő unokája, Zara Phillips. A világbajnok díjugrató menyasszony azt tervezte, hogy a ceremónia és a lakodalom közvetítési jogát eladja a brit Hello! magazinnak. Három éve, amikor a bátyja, Peter házasodott, szintén a Hello! tudósított az eseményről, amiért a fiatalok félmillió fontot, azaz mintegy 150 millió forintot kaptak. Csakhogy a királynő mit sem tudott az akkori üzletről, és a 100 oldalas tudósításból botrány lett, pedig igencsak emberközeli képek ábrázolták, ahogyan a Windsor család együtt bulizott. Zara is megállapodott a magazinnal, de biztos, ami biztos, engedélyt kért a nagyanyjától, aki határozottan nemet mondott a tervre, így fosztva meg unokáját félmillió fonttól. Cserébe viszont átengedte a lakodalomra az edinburgh-i kastélyát, a Hollyrood palotát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top