Sztárok

Kibukott Tolvai Reni pasija

Tolvai Reni rengeteget fogyott az utóbbi időben. Noha az énekesnő bomba formában van, kedvesének, Kállay-Saunders Andrásnak úgy tetszik, ha van rajta mit fogni.

Kedvesének nem tetszik Tolvai Reni teste?

 Még több sztárhír, itt!

A tehetségkutatón felfedezett énekesnő az elmúlt években már számtalan diétát kipróbált, de csak az elmúlt időszakban sikerült igazán látványos eredményt elérnie.

„Elégedett vagyok az alakommal, tovább nem szeretnék már fogyni. Nemcsak a kilókban, hanem az alakomon is látszik az átalakulás. Mindez egy speciális diétának köszönhető, örökké fogyókúráztam, de a legutóbbi vált be a legjobban. Már abbahagytam, de az egészséges életmódot folytatom, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget eszem, és sok folyadékot fogyasztok. Sokat koncerteztem, és dolgoztam az albumomon, így emellett egy csoda volt, hogy még az egészségemre is oda tudtam figyelni” – mondta Reni, akit kedvese, Kállay-Saunders András már letiltott a további fogyástól, hiszen az tetszik neki, ha van mit fogni egy lányon. „Nincs kimondott szépségideálom, de alapvetően a husi lányok tetszenek, ha van mit fogni egy nőn. Reni így tetszik” – mondta el az énekes korábban. 

Kedvesének nem tetszik Tolvai Reni teste?

Megcsalják Tolvai Renit?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top