Sztárok

Stohlék reagálnak a 12 milliós követelésre

"Stohl András semmiképpen sem fizet tizenkétmilliót, nem is tudna, Kaincz Pálnak, balesete legsúlyosabban sérült áldozatának" – mondta a Nők Lapja Cafénak dr. Ruttner György, a színész ügyvédje.
Stohlék reagélnak a 12 milliós követelésre

12 milliót követel Stohltól Pali bácsi – megszólal a sérült ügyvédje

Stohlék reagélnak a 12 milliós követelésre„Előrebocsátom, Stohl Andrásnak nincs ennyi pénze, de ha lenne is, nem fizetne ennyit, mert nem reális a követelt összeg” – kezdte dr. Ruttner György, aki nem tagadja, felhúzta a szemöldökét, amikor ma a lapokból értesült arról, hogy Kaincz Pál 12 millió forintot szeretne kapni Stohl Andrástól, amiért – a jelenlegi hivatalos szakértői vélemény szerint – maradandó egészségkárosodást szenvedett a színész által okozott balesetben. Ruttner azt vitatja, hogy valóban maradandó egészségkárosodás történt. Az ügyvéd szerint nem.

„Ennek az összegnek egyszerűen nincsen jogi alapja, tekintve, hogy nem maradandó Pali bácsi sérülése. Ha az lett volna, de hangsúlyozom újra, hogy nem az, akkor is ennek csak a töredékére lett volna jogosult. Egy őstermelő fizetése havonta körülbelül ötvenezer forint, az éves szinten is hatszázezer forint, ha teljesen munkaképtelen. De mint láttuk, az idős férfi nem munkaképtelen. Nekem volt egy ügyem, ahol a baleset áldozata valóban nagyon súlyosan megsérült, és ötmillió forintot ítéltek meg neki. Ez a tizenkétmillió teljesen irreális. Persze a papír mindent elbír, beadni bármit lehet a bíróságra, de Pali bácsi és ügyvédje elrugaszkodtak a valóságtól. Stohl András egymilliót már letétbe helyezett, az nem kell Pali bácsinak, a többi a bíróság dolga. Nagyon sajnáljuk az idős urat, de a szakértők megállapították, hogy nem maradandó a sérülése” – mondta dr. Ruttner György, a színész ügyvédje.

Megpróbáltuk megszólaltatni Stohl Andrást is az ügyben, aki mindössze annyit mondott: „Én erre nem tudok már mit mondani.”

A téma heves vitát indított az internetezők körében is. Sokan azt mondják, a végén még Pali bácsinak „kell bocsánatot kérnie”, amiért megsérült és újra kiment kertészkedni. Mások szerint túlzás a 12 milliós kártérítés és a börtönbüntetés. Úgy tűnik ez a csatározás a bíróság fog folytatódni, és megállapodásra jelenleg igen kevés az esély.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top