Sztárok

Képtelen méltósággal megöregedni Melanie Griffith – fotó

Hiába esett át számos láboperáción a színésznő, térdein nagyon látszik a kora, és különböző vágások nyomai is csúfítják.

Horror Melanie Griffith lába közelről-fotóMelanie Griffith New Yorkban sétálgatott a napokban egy leopárdmintás, szűk Herve Ledger ruhában, ami nem állt rajta rosszul, ellenben láttatni engedte a lábait, amik szörnyen festenek.

Griffith híres arról, hogy ha valami nem tetszik neki magán, azonnal rohan a plasztikai sebészhez, ez azonban, úgy látszik, nem érte el a kívánt hatást, mert teljesen elcsúfította testét.

Az arcát elrejtheti divatos napszemüveg mögé, de a lábai elárulják, hogy az ötvenes éveiben jár, és bizony túl van már jó néhány beavatkozáson, elvonókúrán, öngyilkossági kísérleten. Melanie  próbál fiatalos lenni, de hiába, életmódja kegyetlenül nyomot hagyott a testén. 

Talán inkább büszkén kellene viselnie a korát, mert igenis egy természetes ötvenes nő is lehet vonzó. És lemondhatna az állandó plasztikákról is!

Horror Melanie Griffith lába közelről-fotó

Melanie újra elvonón van

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top