Sztárok

Rendőrt kényeztet VV Szandika

VV Szandikának új kedvese van – írta meg a Bors. A Való Világ 4 plasztikcicája egy rendőrbe szerelmes.

Rendőrt kényeztet VV SzandikaMiután lángoló szerelme figyelemre méltó idő, egy hónap után véget ért Gottival, Szandika nem volt hajlandó a magánéletéről beszélni. (Nehezen is bírtuk Szandika magánéletének újabb fordulatai nélkül…)

Ám most itt a coming out, a Bors megírta, hogy a szőke plasztikcica újra szerelmes! Szandika állítólag azért titkolózik, mert meggyőződése, hogy előző kapcsolatát a túlzott médiaérdeklődés tette tönkre. Emiatt egyébként vajmi kevéssé kell aggódnia, hiszen a VV5 indulásával egyre kevesebben lesznek kíváncsiak a magánéletére, de most még címlap-kompatibilis.

Szandika ugyanis egy rendőrrel jár.

– Jó hatással van rám ez a fiú. Nagyszerűen illünk egymáshoz. Olyannyira, hogy simán el tudnám képzelni mellette a következő negyven évemet – mondta Szandika, aki szerint kedvese, akit minden földi jóval kényeztet, nem akarja, hogy felismerjék az utcán és ujjal mutogassanak rá. Meg a rendőrőrsön sem akar kellemetlen helyzetbe kerülni. 

Rendőrt kényeztet VV Szandika

Nagyon meghízott Szandika

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top