Sztárok

Leszedték a Lánchídról a magyar énekest

Hajmeresztő fotózásra kérte fel Caramelt az egyik női magazin. Az énekest végül a hídmesternek kellett leszednie a Lánchídról.

Leszedték a Lánchídról a magyar énekestA Lánchídon kellett pózolnia Molnár Ferenc  Caramelnek – írta meg a Bors. Noha tériszonnyal küzd, elvállalta, hogy a Lánchíd pesti hídfőjének 48 méter magas bástyáján, a dunai naplementével a háttérben készítsenek róla képeket. Ha a Duna vízszintjétől mérjük, akkor 64 méter magasságról beszélhetünk.

“Caramel igazán bevállalós pasi, így nem féltem az extrém helyszíntől. Lebeszélni sincs jogom, úgyhogy hagyom, hadd küzdjön a félelmeivel” – mondta az énekes barátnője, aki hamar távozott a helyszínről, így a kritikus percekben már nem volt kedvesével.

Caramel a magazin fotósai, menedzsere, Hamza Zoltán és a hídmester, Fábián Ferenc kíséretében este hétkor tette meg a kezdő lépéseket a híd láncszerkezetén, és már akkor látszott, hogy baj lesz. Ráadásul az első métereknél még korlát sem volt, amit az énekes rezzenéstelen arccal vett tudomásul, de lába és karja remegését nem tudta kontrollálni. Háromszor is megtorpant, úgy tűnt, hogy feladja, de nagy levegővétel után mindannyiszor folytatta. Körülbelül tizenkét méteres magasságig jutott, ekkor avatkozott be megálljt parancsolva a hídmester, aki úgy látta, hogy a zenész nincs biztonságban, és képtelen lesz lejönni a hídról.

 

Leszedték a Lánchídról a magyar énekest

Caramel mindenkit ledöbbentett

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top