Sztárok

Jennifer Aniston kisbabát vár? – árulkodó fotó

Habár nem számoltuk össze, valószínűleg ez a 934. alkalom, amikor a 42 éves színésznőről azt írják, hogy kisbabát vár. Azonban ez alkalommal lehetséges, hogy a hír igaz!

Jennifer Aniston kisbabát vár? - árulkodó fotóNézzük a tényeket! Aniston most népszerűsíti a Förtelmes főnökök című filmjét, és több premieren is olyan ruhát viselt, amely takarja a hasát, vagyis nem testre simuló fazon. A 42 éves színésznő végre megtalálta a boldogságot Justin Theroux oldalán, akivel már össze is költöztek, akivel egyforma gyűrűt viselnek, és akit először vállalt fel nyilvánosan Brad Pitt-tel való szakítása óta. Ráadásul most itt egy árulkodó fotó is, amit vasárnap este készítettek Anistonról és párjáról. A képen pedig – az amerikai újságírók szerint – már gömbölyödik a színésznő pocakja.
Nos a hírt egyelőre senki nem erősítette meg, de tény, hogy egy hónapja Aniston bejelentette: egy évre visszavonul, nem vállal újabb filmszerepet.

„Jen és Justin partit adott péntek este a színésznő Beverly Hills-i otthonában. Ez egy búcsúbuli volt, mert a házat Jen eladta, és úgy tervezik, több időt fognak Justinnal New Yorkban tölteni” – mondta egy névtelen forrás a People magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top