Sztárok

Összebalhézott Balázs és Bochkor

Kiújult a régi viszály Sebestyén Balázs és Bochkor Gábor között. A riválisok újra összerúgták a port.

Összebalhézott Balázs és BochkorBocsi élő adásban primitíveknek nevezte a Morning Show hallgatóit. A beszólás újra felszínre hozta a régi viszályt a két rádiós ász között. Pedig már mindenki azt hitte a környezetükben, hogy akár barátok is lehetnek, annál is inkább, hiszen szinte szomszédok lettek. Bochkor volt az, aki ajánlotta Balázsnak a házat. Pár hónapja a rádiósok még arról beszéltek, hogy kedves fejbiccentéssel köszönnek egymásnak, ha szembetalálkoznak. 

Valószínűleg egy ideig ezek a kedves gesztusok elmaradnak majd.

„Elszomorít, hogy ezt kell hallanom, mert erre szerintem semmi szükség. Nem tudom, mi az oka, hogy Gábor primitívnek nevezi a hallgatóinkat. Talán elkeseredésében mondhatta. Az a helyzet, hogy a piacvezető reggeli műsor hallgatóit bántotta meg. Egyelőre értetlenül állok a dolog előtt. Dühből nem szabad megnyilvánulni a mikrofon előtt – magyarázta Balázs. – Ne felejtsük el, hogy ezzel a megjegyzéssel másfél millió embert sértett meg. Mondta volna inkább rám, azon röhögök, de a Morning Show hallgatóit nem primitívezheti le” – tette hozzá Sebestyén Balázs.

Összebalhézott Balázs és Bochkor

Balázs nem fékez le a stoptábla előtt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top