Sztárok

Fotó! 25 kilót hízott Christina Aguilera

Szinte a felismerhetetlen Christina Aguilera. A popsztár 25 kilót szedett magára.

Fotó!25 kilót hízott Christina AguileraMásra sem vágyott eddigi élete során, csak arra, hogy tökéletes, kívánatos legyen a külseje. Emiatt mindenre képes volt. Rengeteget költött magára, ezerféle diétát kipróbált, számos plasztikai beavatkozáson is átesett. Christina Aguilerának még saját sminkese is van, akit beköltöztetett a házába, hogy minden reggel elkészítse a make-upját. Úgy tűnik, Aguilera azonban már nem akar mindenáron csontkollekció lenni. A popénekesnő ugyanis a napokban hatalmas feltűnést keltett kerekded alakjával.
Aguilera melle ugyanis jókorára nőtt, karja, combja, feneke láthatóan kikerekedett. Az énekesnő állítólag bevallotta barátainak, hogy huszonöt kilót kapott magára, aminek elsősorban az az oka, hogy már nem figyel görcsösen arra, hogy mikor mit eszik. Mindenesetre sokak szerint most sokkal egészségesebb és szexisebb a külseje, mint valaha volt.

Fotó!25 kilót hízott Christina Aguilera

Gombos Edina sokat fogyott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top