Sztárok

Szexis, csipkelődő nő ütötte ki Mónikát

Ugyan múlt héten még arról szóltak a hírek, hogy ha lefogy, ő lehet az ÖsszeEsküvők műsorvezetője, úgy tudjuk, Erdélyi Mónika a fogyástól függetlenül sem lesz a TV2 szuperprodukciójának sztárja.

Mónikát elhajtotta a TV2?

Mónikát elhajtotta a TV2?

Mónika 57 milliós háza nem kell senkinek

Nem Erdélyi Mónikát választották az ÖsszeEsküvők háziasszonyának – tudtuk meg egy TV2-s informátortól. Hiába volt arról szó, hogy ha a tapasztalt műsorvezető ledob húsz kilót, hogy a képernyőn jobban mutasson, akkor ő lehet a TV2 új sztárja, a készítők mégsem őt választották.

„Nem Mónika lesz a műsorvezető. Ha harminc kilót fogy, akkor sem. Sokkal lendületesebb embert keresnek, akinek csípős a humora és szexis. Mónika már másmilyen műsorban lenne hiteles, nem ebben” – mondta el nekünk a csatorna dolgozója.

A műsor készítői egyelőre nem árulják el választottjuk nevét, csak annyit ismertek el, hogy Peller Mariannhoz hasonlóan Erdélyi Mónika is járt korábban castingon. „Egyelőre még nem dőlt el, ki lesz az ÖsszeEsküvők női műsorvezetője, azt erősíthetem meg, hogy Erdélyi Mónika és Peller Mariann neve is felmerült az esélyesek között” – nyilatkozta  Koltay Tamás.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top