Sztárok

Világsztárt farag lányából Zoltán Erika

Tizenhárom éves kamaszlánnyá serdült Zoltán Erika és Kátai Róbert gyermeke, Zoé. A híres édesanyának nagy tervei vannak a leányzóval.
Modell lesz Zoltán Erika lánya

Zoltán Erika gyűlölte kis melleit

Vagy énekest, vagy pedig modellt faragna lányából a sikeres magyar énekesnő. Erika őszintén reméli, hogy lányából is akkora csillag lesz, mint belőle, akár a popiparban, akár a kifutón érvényesül majd, mondjuk Amerikában. Édesanyja mindenben támogatja, és azt is szeretné, ha egyszer átvenné tőle és férjétől a tánciskolát. „Szerintem Zoé remek géneket örökölt ahhoz, hogy befusson külföldön modellként. De énekesként vagy táncosként is lenne helye. A táncosszakmától annyiban óvom, hogy a háttérmunka az együtt jár a háttérpénzzel. Zoét nem érdekli annyira a tanulás, a mozgás és a szereplés annál inkább. Nem tudom, hogy merre viszi az útja, de nagyon szeretném, hogy befusson. Mindig is természetes volt számára, hogy az édesanyja híres, és autogramokat osztogat, beleszületett ebbe a világba. Elfogult vagyok vele a végletekig, nem tudom szakmai szemmel nézni” – mondta el az édesanya. Zoltán Erika szerint Zoé nagyon jó nevelést kapott, és nem fog elzülleni, hiszen helyén van az esze és a szíve. Erikát pedig az sem érdekli, hogy szigorú szemmel nézve Zoé nem feltétlenül átlagos modellalkatú, hiszen számára lánya a legszebb.

Modell lesz Zoltán Erika lánya

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top