Sztárok

Agykontroll Tóth Verának?

Húga támogatja és védi meg a támadásoktól Tóth Verát. Gabi szerint Verának jót tenne az agykontroll és a lazítás.

Agykontroll Tóth Verának?Tóth Gabi nővére kimerültsé­géért és lelki terheiért elsősorban a nagy hajtást okolja.

– Ez a szakma eléggé be tudja darálni az embert, főleg hogy mindig jönnek az új tehetségek, akik mellett nekünk ugyanúgy fenn kell maradnunk, mint előttük. A sok hajtás mellett azonban muszáj időt szánni a pihenésre is, hogy feltöltődj, és helyre tedd a fejedben a dolgokat – fejtette ki véleményét Gabit, aki az utóbbi időben sugárzik a boldogságtól, ami nem is csoda, hiszen csillaga egyre fényesebben ragyog, és a magánéletben is biztos társra talált.

Gabi szerint azonban mindezt a sok munka mellett annak is köszönheti, hogy sikerült a boldogságra és a sikerre hangolnia magát.

– Én jógával és agykontrollal szoktam kikapcsolni, és ugyanezt tanácsoltam Verának is: fordítson időt arra is, hogy egy kicsit megpihenjen. Azt hiszem, sikerült helyre tenni benne a dolgokat, hamarosan pedig együtt megyünk el egy tanfolyamra, hogy továbbfejlesszük az agykontrollt, hiszen minden a fejben dől el, ha boldog akarsz lenni, akkor az is leszel – tudtuk meg Gabitól, akinek bizakodó szavai talán megnyugtathatják Vera rajongóit is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top